Ramazan Atıl Anadolu Lisesi

Vizyon: Okul olarak değişime açık, devamlı öğrenen, kendisini yenileyen, öğrenci merkezli eğitim modelini benimsemiş Ülke düzeyinde; eğimde ve öğretim de hep en önde olmak.

Misyon: Biz, Bütün öğrencilerin bilgili, becerili , kendine güvenen ve 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar: Okulumuz Eğitim ve öğretime başladığı yıldan bu yana üniversite sınavlarında kendi türünde ilk sıralarda yer almakta,Üniversite kılavuzunda kendi türünde okullar arasında sayısalda Türkiye Birinciliği bulunmaktadır. Sosyal etkinlikler alanında özellikle kız ve erkek hentbolda il ve bölge birincilikleri almış ve bu başarını devamlı yükseltmiştir.

Saatler: ANADOLU LİSESİ:08.30-15.40
Isınma: HER SINIFTA VE İDARİ ODALAR KLİMALI
Servis Bilgisi: 1 Adet
Sportif Etkinlikler: TÜM BRAŞLARDA OKUL TAKIMI OLARAK VE FERDİ OLARAK KATILIMLAR GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK PROJELERİNDE ADANA VE BÖLGE BİRİNCİLİĞİ
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ETWINNING VE ERASMUS PROJELERİ İLE ULUSLARARASI PROJELERDE DE AYNI BAŞARIYI GÖSTEREREK 2018 YILINDA OKULUMUZ ETWINNING OKULU UNVANINI ALAN AZ SAYIDA OKULDAN BİRİ OLMA ÖZELLİĞİNİ YAKALAMIŞTIR.

Telefon - (032) 223-9982

WEB - https://ramazanatilanadolulisesi.meb.k12.tr

Adres - Belediye Evleri, 84188. Sk. No3, 01360 Çukurova/Adana

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - OKULUMUZA ULAŞMAK İÇİN AKILDA KALABİLECEK NOKTALAR:BASIN SİTELERİ İLE ÖZEL FİNAL OKULLARI YANI AYRICA ÇUKUROVA AÇIK OTO PAZARI İLE SEMT PAZARI ARKASI

Adres - Belediye Evleri, 84188. Sk. No3, 01360 Çukurova/Adana

Ulaşım OKULUMUZA BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİ 142-153 NOLU OTOBÜSLERİ HALK OTOBÜSÜ 7/C -3A VE İTİMAT 7 VE YEŞİLEVLER 2 NUMARALI DOLMUŞLARLA ULAŞABİLİRSİNİZ.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık MERKEZ