Türk - Alman Gençlik Köprüsü

29.10.2021 735

Türk - Alman Gençlik Köprüsü Derneği (DTJB) çevrimiçi programı "Creative Swap" (Yaratıcı Değişim), sosyal medya becerilerinin güçlendirilmesi ve kültürlerarası değişimi amaçlayan bir projedir.

Okulumuz Ramazan Atıl Anadolu Lisesi ile Almanya - Düsseldorf şehrinde bulunan ortak okulumuz Friedrich Rückert Gymnasium öğrencileri, 4 hafta boyunca yürüttükleri atölye çalışmalarında, medya kullanımlarını yansıttılar, sosyal medya kullanımının yeni yollarını denediler ve dijital alanda güvenle hareket etmeyi öğrendiler. Katılımcılar, uzman rehberliğinde fikirlerini fotoğraflarına yansıtmış, temel fotoğraf tekniklerini öğrenmiş ve kendi çevrimiçi sergilerini oluşturmuşlardır.

DTJB tarafından öğrencilerimize gönderilen sertifikaları ve hediyeleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında öğrencilerimize takdim edilmiştir.

29-10-202129-10-202129-10-202129-10-2021